Skoldaaaans!

hahaah var på skoldansen igår, det ver fett trist först, alla bara stog där. Men sen vågade alla släppa loss, och det blev riktigt kul, tror inte jag har dansat så mycket i hela mitt liv... Hahaha jag hade hörklackat, så mina fötter gjorde oooooont!! Nu måste jag dra! :) Juste, har sovmorgon till halv tio idag! :D
puss och kram!

715 ruby tuesday... <3

älskar det här läppstiftet <3

tjenare! :)

Sitter hemma och gör mitt släktträd, går långsamt men frammåt... Idag gjorde jag min so-redovisning, det gick bajs, han typ kolla på klockan hela tiden, sukade, och såg fett ointreserad ut, fan vad jag blev nervös asso! Sen gjorde jag mitt spanska prov, och det gick faktist ganska bra ;)
Såg precis på facebook att emilia (i min klass) har "ändrat sin status från singel till i ett förhållande" så grattis GRATTIS till dig tjejen <3 glömm inte att kolla in hennes blogg : http://emiliahammarblom.blogg.se/ !
puss och kram <3
fina flickan <3

RIP....

orkar inte skriva nått mer... ni förstår....
fan va jag älskar dig...

Sims husdjur!!

jag och malin sitter och spelar det nya sims 3 husdjur!!! hihihihihi jag är glaaaaaad!! :DDD
Igår på träningen gick det ganska bra, jag och alla andra körde skit hårt och allihopa var skit duktiga!! Träningen i tisdags däremot... den orker jag inte ens prata om, det gick skit och min tränare dampa... och, jaa det gjorde jag väll liteockså kanske, på henne asso... Ja ja, nu är jag skit glad iallafall, och ska inte tänka mer på det!
I morgon har jag och emmie våran lektion i JG hallen! hihihi det ska bli skit kul, men jag är lite nervös faktist...
puss och kram <3

halvdag :)

Idag hade vi halvdag i skolen, och det har vi i morgon också, och på onsdag ska vi på gymnasiemessa, så då slutar vi klocken två! :) hihihi glad tjej hära!!! Nu är farfar här, så nu måste jag skynda!
puss och kram! :D

Macarons!!

Nu har jag och malin bakat konstant från klockan två tills nu, 18.20 :D Vi har bakat macarons, ni vet såna här underbara små franska kakor, dom ska bli skit söta, men våra blev väll lite så där, här kommer lite bilder!
Puss och kram'!!
Choklad... <3
Mandel
haha ägg ;)
vispat ägg :)
socker och vatten
har man söt syrra så har man ;)
Vi råkade göra lite för mycket choklad fyllninge, och jaa, det kan man ju göra lite vad man vill med ;)
en visp :)
lite mera ägg :)
fina malin

Ja men i bland blir det lite fel ibland!

Gårdagens utryck: Ja men i bland blir det lite fel ibland! hahahahaha Linne sa det först och sen så började vi alla säga det ;) Vi hade iallafall skit kul igår, vi åt middag och mysade lite. Vi gick på promenad på kbvällen och letade efter ravet, men det var som bort blåst, trots att alla lovade att det skulle finnas, haha, Jag vet inte, Får väll veta på måndag :)
Jag tänker inte äns nänma den jävla skit träningen igår...
Nu har jag faktist legat och pluggat i en timme, skrivit lite mer en en halv sida på min redovisning och libyen och gaddafi, men jag har inte äns kommit fram till han än... men jag ja
Ikväll ska jag till lollo hihihi wiii!!! :DDD glad tjej hära!! :DDD
puss och kram :)

Planeringen klar!

Igår var jag och clara sjukt flummiga.. hahah shit asso ;) Vi måla naglarna och snacka lite. HAHAAH clara pratade om någon i hennes klass, och hon ba: Asso lisa du anar inte, dom är så jävla rika, dom ha tillockmed en skål för spagetti!!!!! hahahahahahhahhahahah jag dog!!!
nu har jag iallfall gjort klart min planering till min och emmies gympa lektion i jg hallen :)) nice att ha det gjort ;)
I morgon efter träningen ska jag till linda och hon, jag malin och linnea ska äta middag och myys!! Måste gå nu!
puss och kram!!

Clara är hära :)

Idag gjorde jag mitt so prov, det gick bajs.. Sen fick vi till baka vårat no prov, det gick okså bajs... hahahahahah nej jag skoja bara det gick ganska bra faktist :) Träningen gick därimot bajs :) haha nej men asso det var skit tråkigt och vi körde samma lilla bit en milljon gånger typ, och sen så sätter vi oss ner och får värsta utskällningen av våra tränare, det är såna här små saker som gjör så att jag vill sluta på gymnastik...
Men nu lämnar vi det tråkiga och går på det roliga, clara är här!!! :) hihih glad tjej här asso, men nu måste jag gå för jag och clara ska ha det tusengånger bättre än ni, hahahah!!!! ( haha nej nej jag är inte flummig idag)
Puss och kram <3

hemma...

idag när jag gick upp kände jag mig jätte trött och så, jag tog tempen och jag hade feber, men jag gick till skolan iallafall och gjorde no provet som jag och sanna missade i fredags för vi hade BLB ;) men jag orkade inte mer och gickk hem sen, så nu har jag suttit och halv sovit samtidigt som jag har försökt plugga lite till so provet...
puss och kram <3

härlig helg!!

kom hem från gympan för typ en timme sen, fan va kul vi hade! i fredags tränade vi först och sedan åt vi tacos haha standard :D  Sen körde vi fångarana på fårtet, mitt lag vann så klart hahah :D efter det bäddade vi innan vi kröp till sängs och låg och pratade med våran tränare emilia i nån timma ;) På lördag morgon gick bi upp tidigt och åt frukost, två minuter över nio klev vi på bussen mot jakan och åkte där ifrån vidare mot bro simhall. där hade vi ett jätte jobbigt tränings pass innan vi hade frå lek :) dom hade en sån där jätte stör toalett som man åker i :DDD sen åkte vi hem och tränade och tränade lite till :) på kvällen såg vi en film och hade mys! Nej!! nu mååste jag faktist plugga till no provet i morgon
puss och kram :)
toaletten i bro simhall :)

Ghaaa!!!

shiiiit vad jag är nervööös!! tävling idag igen, men jag är faktist skit taggad! Jag är med på alla varv: ett likavarv (alla kör likadant första varvet) på rondat flicklis hel, sen ett från rondat flickis hel upp litt pik rondat flickli hel (det kör jag) och sist ett framåt varv på handvolt en och en halv till mik handvolt halv, och det kör jag med, as nervös tjej här asso!
men det är ju inte bara kul den här veckan, engelska, spanska, so-prov och no-prov. betyder att jag får ta med mig lite läxor till tävlingen, men dom kommer ju absolut bli gjorda där... hum hum? haha måste gå nu :)
puss och kram!

Mycket att göra...

Kom precis hem fån träningen, det gick okej, fristående är väl inte så roligt men ja ja. På håltimmen gick jag och malin hem till henne och vi började titta på en film, blodsband (Walander) efter skolan gick jag malin bryan gurra och martin tillbaka till malin och kollade klart på filmen. Jag bokstavligen släpade mig ut ur huset, Malin och bryan satt på mina fötter som små barnrumpor ;)
Nu är jag skit stressad, måste hinna plugga, packa, duscha, äta, blogga och plugga igen!! i morgon är det tävling igen och då hinner jag varken blogga eller plugga :( måste gå nu, mitt vatten kokar ;)
puss och kram <3

Måndag idag...

I fredas sov jag hor clara, vi hade skit kul, och flummade runt som vanligt ;) På lördagen åkte hon och jag till centrum och jag köpte ett par skor, en tröja en ring och ett halsband, kommer bilder lite senare, min kamera är lite död :(((( Sen åkte jag till linnea och där lagade hon jag soffi och emilia mat, kyckling ohc potatis, mums!! sen åt vi efterrätt, kladdkaka med grädde och bär. Vi började kolla på en film, cherleader camp, men vi slutade titta på den för den var... jaa låt säga att den gick lite överstyr :) Vi bytte film och tittade på den nya iren huss filmen, den var faktist jätte bra. Sen tittade jag och linnea på Vampire sucks, hahahah fan va vi garav ;) Dagen efter skulle jag stå i cafét på gympan klockan 11 men jag försov mig och var inte där för ens klockan halv två skickligt va? ;) träningen gick jätte bra och jag är fett taggad till tävlingen på torsdag, och övernattningen på fredag-lördag-söndag!! :D
puss och kram!
RSS 2.0