Hemma hos Clara!

Idag sprang vi ok varvet, så man var ju lagom trött och mysig när man kom till träningen en timme efter. Träningen gick ganska bra, körde pik rondat filickis hel, som jag förmodligen ska tävla på nästa vecka :))) fett nervös hihi ;)
Malin ska ju som sagt ha en massa kompisar hemma hos oss idag så jag sover hos Clara :) imorgon ska vi dra till kista, eller nått och jag ska köpa en pressent till Linnea :) (hoppas du inte läser det har nu gumman ;) ) och sen ska jag hem till emilia, och förbereda innan vi går tillsammans hon jag och sofft till emilia. Malin och Linda kunde inte komma för att dom skulle på konfaledare utbildings läger ( jävlig långt ord dära!) :(((( men dom har det säert skit kul där. I kväll ska jag och Clara typ bara chilla, titta på film och bada i hennes pool mm :)))))))
puss och kram!!

Fredag!!

Idag är det frddag = jobbig dag i skolan, och direkt till träning efteråt, men idag funderar jag på ett följa med soffi och emilia till stan efter skolan i stället för gympan ;) Sen ska malin ha en massa kompisar här, så vi får väl se var jag sover. Igår tog jag den andra garlacil sprutan, jag blir så arg på mig själv för att jag alltid är så rädd innan! Jag har typ skit ont i magen, jag mår illa och hela jag skakar, och sen så tar det typ två sekundes och så är dett över, och va fan, den gjorde ju inta alls ont!! fuuuu för alla som har skrämt upp mig och sagt att den gör så jä*la ont!! nu måste jag äta klart innan det blir tagg till skolan.
puss och kram

Gardasil...

uur!!!! ska ta den andra gardacil sprutan ida, åneeeeeej!!!!! jag hartar nålar och alla säger att den gör skit ont!!! JAG VILL INTE!!!! och min kusin blev typ jätte sjuk och allting, rädd tjej hära asso!!!!
puss och kram
buhuuu!!!! jag vill gråta!!!

Tänkvärt hur snabbt livet kan försvinna....

Jag gick runt i en stormarknad när jag såg en kassörska ge den här lilla pojken sina pengar tillbaka, pojken kunde inte ha varit mer än 5 eller 6 år gammal. Kassören sa: "Jag är ledsen, men du har inte tillräckligt med pengar för att köpa denna docka.''Den lilla pojken vände sig till den gamla kvinnan bredvid honom,''Mormor, är du säker på att jag inte har tillräckligt pengar?''Hon svarade,''Du ve.........t att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, min kära.''Hon bad honom att stanna där i 5 minuter medan hon gick för att se sig omkring. Hon lämnade honom. Den lille pojken höll fortfarande dockan i handen.
Slutligen gick jag mot honom och jag frågade honom vem han ville ge denna docka till. "Det är dockan som min syster älskade mest och önskade sig så mycket till jul. Hon var säker på att tomten skulle ta med den till henne. Jag svarade honom att kanske jultomten skulle ge den till henne trots allt och att han inte skulle oroa sig. Men han svarade mig tyvärr. "Nej, jultomten kan inte ge den till henne där hon är nu. Jag måste ge dockan till min mamma så att hon kan ge det till min syster när hon går dit. " Hans ögon var så ledsna när han säger, "Min syster har gått för att vara med Gud. Pappa säger att mamma kommer att se Gud mycket snart också, så jag tänkte att hon kunde ta dockan med sig och ge den till min syster.''
Mitt hjärta nästan stannade. Den lille pojken tittade upp på mig och sa "Jag bad pappa att be mamma att inte gå ännu. Hon måste vänta tills jag kommer tillbaka från köpcentret. Sen visade han mig en väldigt fin bild av sig själv. Han skrattade. Han berättade då för mig "Jag vill att mamma tar min bild med sig så hon inte glömmer mig. "Jag älskar min mamma och jag önskar att hon inte behöver lämna mig, men pappa säger att hon måste gå för att vara med min lillasyster." Sedan tittade han igen på dockan med sorgsna ögon, mycket tyst.
Jag sträckte mig snabbt efter min plånbok och sa till pojken. "Antag att vi kontrollerar igen, ifall du har tillräckligt med pengar för dockan!'' OK sa han," Jag hoppas jag har tillräckligt. " Jag lade till några av mina pengar till hans utan att han såg och vi började räkna dem. Det var nog för dockan och även en del extra pengar. Den lille pojken sa: "Tack Gud för att du gav mig pengar!" Sedan tittade han på mig och tillade: "Jag bad Gud igår kväll innan jag somnade att se till att jag hade tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, så att mamma kunde ge det till min syster. Han hörde mig!'' 'Jag ville också ha tillräckligt med pengar för att köpa en vit ros till min mamma, men jag vågade inte be Gud om för mycket. Men han gav mig tillräckligt för att köpa dockan och en vit ros.'''Min mamma älskar vita rosor. "
Några minuter senare återvände den gamla damen och jag stod kvar med min korg. Jag avslutade min shopping i en helt annan sinnesstämning från när jag började. Jag kunde inte få den lille pojken ut ur mitt sinne. Då kom jag ihåg en lokal tidningsartikel för två dagar sedan, som nämnt en berusad man i en lastbil som kört in i en bil med en ung kvinna och en liten flicka. Den lilla flickan dog direkt och läget för mamman var kritiskt. Familjen var tvungen att besluta om att stänga av den livsuppehållande maskinen eftersom den unga kvinnan inte skulle kunna återhämta sig från koman. Var det familjen till den lilla pojken?
Två dagar efter mötet med den lilla pojken läste jag i tidningen att den unga kvinnan hade gått bort. Jag kunde inte hejda mig själv så jag köpte ett gäng av vita rosor och jag åkte till minnesplatsen för den unga kvinnan där människor kunde ta farväl innan hennes begravning. Hon var där, i kistan och höll en vacker vit ros i handen med bilden av den lilla pojken och dockan placerad över hennes bröst. Jag lämnade platsen, tårögd,med känslan av att mitt liv hade förändrats för alltid. Den kärlek som den lilla pojken hade för sin mor och hans syster är fortfarande till denna dag svårt att föreställa sig och på bråkdelen av en sekund hade en rattfyllerist tagit allt detta ifrån honom.

bajs dag

idag är det onsdag, so engelska no och spanska, asso jag är såå skoltrött jag orkar inte! och dessuton måste jag byta grupp till julen, fan, jag känner alla i min grupp skit bra! jag vill inte lämna dom!! och så måste jag stå i kafét i helgen, på söndag morgon klockan 10 -.- och dessutom måste jag stå själv!! b lää och bajskorvar på den här dagen!!!!!
puss och kram

IKEA :)

Nu har jag malin och mamma varit på ikea, vi har köptr urtjusiga tabletter ( som man ska ha på bordet ) med fåglar på. hahahahahahaha skrattar ihjäl mig bara jag ser dom, malin och jag körde rally i gångarna som vanligt :D
innan vi åkte hade vi orientering, sprang med soffi och emilia :D när jag kom tillbaka snubblade jag, och fick in en pinne in i munnen, under en tand, så att den lossnade, lyckligt vis var det den som jag skulle till tandläkaren och dra ut bara en timme senare, så mitt besök till tandläkaren blev altså inställt, jippie!! 
Nu ska jag ta en av mina berömta plugg-te duschar :D
puss och kram :)

orientering på G...

Nu sitter jag hemma med linnea, och vi kokar körv och tittar på top model :D snart ska vi tagga till orienterniungen :D
puss och kram!

morfar fyller år!

Igår var jag hemma hor linda, och hon, jag och malin gjorde egen shushi! sen komk gustav och Bryan, och vi tittade på film, sen kom anton och fredrik också :D Nu bakar jag passionsfrukts tråta, sen ska jag dra till träningen innan vi ska fira morfar!
puss och kram!
haha malin <3

Shushi kväll idag!

Jag och malin har precis varit ute och tagit lite bilder, Nu gör jag mig iordning, och ska snart dra till Linda! Vi ska göra egen shushi och kolla lite filmer och så, mamma vägras sjutsa mig, så nu måste jag cykla dit... -.-
Malin och mamma har åkt till "net on nett" nu, malin ska köpa ett nytt objektiv till sin kamera, jag tänkte först åka med och lämna in min dator, men kom på att det skulle djöja jätte länge innan jag får tillbaks den, och då blir det ju inge kul! Nej nu måsste jag tagga!
Puss och kram!

Michelle!! :D

Träningen idag gick ganska bra, körde pik rondat flickis helskruv, och dubbel halv på trampolin :D
Nu är det lite folk här, och vi har precis färgat Michelles hår, kommer lite bilder nu!
Puss och kram!
mysigt vatten, eller? :D

Reffla!!

Idag har vi reffla, vi ska titta på film och sedan typ diskutera den.. Men vi slutar iallafall klockan två i stället för fyra :D Igår hjälpte jag min syster malin med hennes blogg, så gå gärna in och kolla!  http://mcdonaldsmalin.blogg.se/ det är en blogg om vad som händer för skoj när hon jobbar på donken, skitkul faktist!!
På lördag ska jag malin och linda ha shushi kväll, vi ska göra engen shushi och sen titta på film och bara ha mysigt :) Längtar!!! Nu måste jag gå och äta frukost!
Puss och kram!
Sötnosarna <3

Video från tävlingen!

http://youtu.be/VB36sIuqswU Gå gärna in och kolla :D
puss och kram

Reffla i morgon! :D

Har precis kommirt hem från skolan, ganska chill dag faktist, idrott första lektionen, sedan matte, bild lunch och till sist svenska! Fredag i morgon dom brukar ju vara hemska (börjar åtta och slutar fyra) Men i morgon har vi reffla och vi ska bara titta på nån film så det är lungt! Nej! nu måste jag faktist plugga!! :S
Puss och kram!

Pastel <3

Måste bara lägga till att mamma har kommit hem från bryssel nu, och vi har fått jäääääätte goda små choklad praliner, skit dyrt men absolut värt det (en sån här liten ask kostar 100 kr!)
Puss och kram!!

 

Söta eller hur? :D

Tävling!

Wiiii!!!! kom precis hem från tävlingen, det gick jätte bra!! vi kom femma i våran klass! med två fall och väldigt lite mellan oss och trean var det ju grymt! Rmx tjejerna var också jätte duktiga, dom kom på delad andra plats med en vägring, gryma tjejer!! :D <3 Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag slagga :D (kommer lite bilder och kanske nån video lite senare!)
Puss och kram!!

Håltimme

Asso jag tror att jag aldrig har cyklat hem så fort som jag gjorde idag, fan va det regnar asso!! jag blev dyblöt iallafall, men tack gode gud för hårtorken ;) Nu tänkte jag ta en kopp te och läsa världens bäästa bok!!
Puss och kram!

Clara...

Jag är på väg till skolan, händer inte så mycket idag för utom mattediagnos :S
Jag skulle bara vilja säga att den här underbara tjejen betyder allt för mig, dom är idioter hela bunten, hör du det clara!  Dom är sjuka i huvet och dom fattar inte vad dom gör, vi har också känslor, det vet ni va, eller?!  Du ska veta hur jävla färbannad jag blev i går.  Dom tänker inte först bara. Men clara vad som händer kommer jag alltid finnas här för dig, det finns ingenting, INGENTING som kan skillja oss åt! jag älskar dig clara, som min bästa vän, skulle aldrig vilja leva utan dig!! <3
Puss och kram

På svenska lektionen

Vi har pratat om att en person för första gången har vunnit em gult i ridning.
Läraren: det här kommer nog att komma på nutidsorienteringen. ( frågor om vad som händer i värden vi brukar få)
Elev: va??! kommer det frågor på orienteringen också?? Jag trodde det bara var stämplar :S
hahahahaah alla dör av asgarv!!!!! :DDDDDD

Tävling i morgon!!

Träningen idag gick väl lite sådär, är med på dubbelskruv bara men ja ja.  Efter träningen fick vi bullar av Emilia :) Nu har jag stått och gjort min mat till i morgon, pastasalad :) Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, men vi får väl se hur det går med det!
Puss och kramisar!!
Tävling med bästa tjejerna i morgon!! :D <3
Vt

Jävla cykel jävel!!!

Jag skulle åka till skolan, och så tar jag min vanliga cykel, precis utanför mitt hur kör jag på nån jävla metall sak, som gör hål i mitt däck, jag går då in i garaget, och hämtar min gammla cykel. Jag sätter mig på den ochh börjar trampa iväg, det dröjer ett tag innan jag inser varför det går sååå långsamt, punka på den med. Jag tar då fram min andra cyckel, och upptäcker att den är på tok för liten. Till slut frå jag iallafall ta min systers cyckel, Tack Malin Älskar dig!!! <3<3 Dags att åka till träningen o träna mina småttingar, hörs sen!
Puss och kram skummbanan!! :)
Tack Malin, du är bara såå bäst!!
Underbara syster.... <3

Ny blogg!!

Tänkte att jag skulle börja blogga igen!! Tack Malin Karlsson för hjälpen!! :D
Idag har vi gjort ett no läxförhör, fast mitt i allt så gick brandlarmet, så alla pratade om provet, så nu har nog alla rätt på allt! :D
Nu ska jag äta mackaroner och köttfärsås :D
puss o kram!
Bild från tanzania, SAKNAR!!! <3

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0